Julebord på Oslofjorden.
Oslofjord og OsloVIII pyntes til julesesong. Vi tilbyr deilige Julebord med mange tradisjonelle, men også med noen nye spennende retter. Hva med en julemat- og vinkombinasjon? Vår kokk og sommerleir kombinerer juleretter med drikkepakke for å fremheve smaken for å imponere våre gjester.
Se Oslo lyse opp vintermørket fra Fjorden. Lite kan måle seg med en rundtur i Oslofjorden. Mørketiden er magisk med en fantastisk stemning.
- OsloVIII 30-86 personer til bords pris: kr 8.500 pr time
- Oslofjord 50-250 personer pris: kr 10.500 pr time
Juletapas
Kr. 550.00 per person
Appelsin Glasert ribbe med sprø svor, Hjemmelaget surkål og sjysaus servert, medisterpølser, varmrøkt laks med pepperotkrem & urter, eggerøre med creme fraiche og gressløk, roastbiff av reinsdyr med hjemmelaget remulade, Spekefat, Sylta kveite & Grønnsaker med spisskumin og chilli, Lefserull med julesylte & sylta rødløk, Hjemmelaget potetsalat med rømme, epler og gressløk, Landbrød og smør.
Julebordet
Kr. 510.00 per person
Appelsinglasert ribbe, Gårdskylling med mangochutney og appelsin, Estragonbakt torsk med agurk og rettich, Fenalår med potetlefse, Ovnsbakte grønnsaker med persille og hvitløk, Vår egen hjemmelagede potetsalat, Dillgravet laks med sennepssaus, Ostefat med gele fra & honning-ristede mandler, Nybakt brød og smør.
Pinnekjøtt
Kr. 525.00
Røkt pinnekjøtt i fra Johs Jacobsen, smørbakte mandelpoteter, kålrabistappe og pinnekjøttsky.
Juletallerken
Kr. 425.00
Ribbe, grov medisterkake, medisterpølse, hjemmelaget surkål , smørbakte mandelpoteter & julesaus.
Drikkepakke
NOK 665.00
Aperitiff, drikke til maten og avec.
«..’någå attåt»
Fra kr: 8000 pr kveld
DJ – spiller opp stemmingen med juleklassikere.
Trubadur – våre trubadurer får hele gjengen i slag, med gode klassikere som alle blir med på.
Alle prise eks mva – 12% båtleie og 25% mat og drikke