Opplevelser Oslo

Trollcruise skaper en av de mest populære opplever i Oslo, nemlig de sjøsatte. Her får du sett Oslo fra sin beste side og oppleve de beste severdigheter langs fjorden til Norges største by.

   

Ting å gjøre i Oslo

På flere av turene våre får du se byen fra forskjellige sider. Vi seiler blant annet forbi Operahuset, Akershus festning, Aker brygge, Kon Tiki, Munch museet, Stave kirke og strender langs Oslofjorden på en og samme tur.

Båtopplevelser i Oslofjorden 

Trollcruise skaper båtopplevelser på Oslofjorden. Dra på en uforglemmelig cruisetur og opplev Oslos mest populære steder. Kanskje turen i tillegg gir inspirasjon og tips til hva du kan gjøre av sightseeing i Oslo på nærmere hold.

Et annet flott aspekt ved et cruise i Oslofjorden er muligheten til å utforske den rike kulturarven i regionen.

Les mer: Gjennom oss kan du leie båter med fullt mannskap og servering. 

Oslofjord Sightseeing

Vi viser frem byen under en idyllisk safari på båt hvor du får se Norges hovedstad og klassiske norske attraksjoner fra sitt vakreste.

Etter en fantastisk tur på 2 timer gjør vi gjør et stopp. Vi lar vi passasjerene velge om de ønsker å gå av på Bygdøy, kaien ligger like ved Fram museum, Norsk Sjøfartsmuseum og Kon-Tiki museet. Ved avstigning skjer returen til byen på passasjerens egen regning. 

En cruisetur i Oslofjorden et must for alle som besøker Norge. Kombinasjonen av naturlig skjønnhet, kulturarv og avslapning gjør det til en uforglemmelig opplevelse. Pakk kofferten og seil ut på Oslofjorden, det vil du ikke angre på.

Vakre og historiske attraksjoner

Når du seiler fra Rådhusbrygga 4 i Oslo har du flott utsikt til byens strandlinje, med imponerende arkitektur og historiske steder: Akershus festning, operahuset og Munchmuseet. Du vil seile forbi Hoveøya med kanoner som peker over fjorden og Bygdøy med det ikoniske Frammuseet. Du ser også Oslofjordens idylliske øyer, mange holmer og viker og Dyna Fyr, et pittoresk fyr. 

Komfort ombord

Når du er på cruiset vil du se hvordan åsene omgir Oslo. Båten er designet for å gi en best mulig sightseeingopplevelse med panoramautsikt. Utvendig dekk er romslig og lett å gå på. Om bord har vi en servering av lett mat, snacks og varm og kald drikke. 

Så hvis en rib safari blir i det meste laget for din smak er en fjordcruise en opplevelse hvor du både får spennende sightseeing muligheter og ditt komfort blir ivaretatt.

Om bord kan du lytte til kommentarer fra en guide for å lære om Oslo og naturen og landskapet som omgir det, dets historie og geografi. På båten har vi selvfølgelig et inneklimasystem spesialisert for å skape den ideelle temperaturen for din komfort.

Opplevelser Oslo: vi skreddersyr ditt event

I tillegg til dette har vi selvsagt sightseeing i andre former, vi skreddersyr opplegget etter deres ønsker. Vi tilbyr både firmafester, andre private arrangement, dagsturer ut i fjorden og fjordcruise med underholdning. Her er det bare å velge det som passer ditt event best! 

Å cruise i Oslofjorden er også en fin måte å slappe av på, og samtidig oppleve noe nytt. De fredelige omgivelsene og frisk luft gjør det til det perfekte stedet å unnslippe hverdagens kjas og mas. Skipene tilbyr en rekke fasiliteter og aktiviteter, som god mat og live underholdning.

Firmafest

Vi tilbyr opplevelser i Oslo for de fleste anledninger. Vår største kundegruppe er små og bedrifter, samt offentlig sektor. Hver bedrift har sine personlige ønsker for arrangementet og vi tilrettelegger for at alle skal få sine ønsker og behov oppfylt.

Alle kunder er like viktige for oss. Vi vet hvor viktig et slikt arrangement og aktiviteter er for våre kunder. En firmafest kan være alt fra kick-off, sommerfest eller bare en hyggelig gave og begivenhet sammen med de ansatte.

Uansett hvilket arrangement du bestiller, er målet vårt at du trives på turen og går av båten med et smil om munnen.

Flott mat om bord

Få et nytt perspektiv på Oslo ved å legge ut på et cruise gjennom fjorden. Beundre den naturlige skjønnheten i den norske hovedstadens omgivelser, se sjarmerende badehus og sommerhytter som klamrer seg til strandlinjen, og se byen mens den lyser opp om kvelden. Mens du seiler kan du nyte en deilig sjømatbuffé i norsk stil.

Våre båter kan leies både for dagsturer eller for en kveld. Du velger selv om du ønsker underholdning inkludert i pakken. Maten velger dere ut fra vår store meny. Det blir også servert drikke ombord på båten, og på de mindre båtene blir maten servert ved bordene.

Vi ønsker å tilby en mer innholdsrik firmafest for deg og dine kolleger, slik at dere kan bli bedre kjent med hverandre. Gjør dere klar til en spennende opplevelse dere sent vil glemme.

Hvilke aktiviteter kan dere gjøre om bord?

Det er mange teambuildingsaktiviteter som et selskap som reiser med Trollcruise kan gjøre om bord i båten. Noen eksempler inkluderer:

Skattejakt: 

En skattejakt er en morsom måte å få teammedlemmer til å jobbe sammen og utforske skipet. Teamet kan deles inn i mindre grupper og gis en liste over gjenstander å finne innen en viss tidsfrist.

Middagsselskap: 

Trollcruise tilbyr middagsservering til store og små selskap. Det er alltid hyggelig å ta en middagsselskap med nære og kjære, eller folk de ellers ikke ser i en slik setting. 

Teambuildingsøvelser:

Trollcruise kan også tilrettelegge for at dere setter igang øvelse for teambuilding som tillitsøvelser og kommunikasjonsøvelser på en firmatur.

Dette er bare noen få eksempler på noe aktiviteter som kan gjøres på et av våre Trollcruise. Selskapet kan samarbeide med mannskapet for å tilpasse aktivitetene for å passe deres spesifikke behov og ønsker.

Private arrangementer

Vi tilbyr selvsagt også opplevelser i Oslo til private arrangementer for venner og familie. Våre opplevelser i Oslo gjør det lille ekstra til du og dine. Vi har et stort utvalg av ferdigpakker dere kan velge i mellom.

Ønsker du å feire på en spesiell måte?

Hva med en storslagen og magisk bursdag for barn om bord på en av våre seilskuter? Du kan også invitere til en helt annerledes konfirmasjon. På seilskutene våre nyter du underholdning og god mat og drikke, med magiske omgivelser som ekstra bonus.

Trollcruise har tre seilbåter og tre fjordbåter som kan ta meg seg grupper på 10 – 350 gjester. Skal du arrangere et større arrangement har vi mange båter du kan velge i. Båtene våre er spesialbygget for festlige lag, og en liten fjordbåt gir deg også en helt spesiell opplevelse.

Dere får båten for dere selv, og kan velge å leie den for en hel dag eller for en kveld. Vi har egne pakker for de store dagene med priser fra 500 kroner per person, inkludert båtutleie og servering av mat. Ombord på båten er det også mulig å betale med kort.

Uansett arrangement hjelper vi deg med å skape unike og morsomme opplevelser i Oslo sentrum for deg og dine.

Les mer: Ser du etter et selskapslokale til firmafest eller barnebursdag?

Dagsturer

Sommeren 2017 lanserte vi i Trollcruise nye opplevelser i Oslo med felles lunsjcruise og badeturer på sommeren. Slik kan enda flere privatpersoner oppleve Oslofjorden og livet om sommeren fra den fantastiske sjøsiden.

På disse turene slipper du masse planlegging og trenger bare å møte opp ved båten rett før avgang. Det er også mulig å bestille billetter på forhånd via vårt kontaktskjema på nett.

Se Oslo på et unikt seilskip

Disse turene er væravhengige og foregår hovedsakelig på dagtid og i helger. Du finner datoer og tider på hjemmesiden vår og på nett.

​​Oslo er på sitt vakreste fra Oslofjorden, omringet av grønne åser, blått vann og fargerikt øyliv. Bli med på en av våre seilskuter eller el-båter, og opplev fjorden med god mat og drikke.

På turen Fjordcruise med middag kan du se byen lyse opp om kvelden, mens du seiler mot Oslo på et unikt seilskip. Cruiset går fra Rådhusbrygge 2 i Oslo sentrum. Vi seiler ut på den ene siden av fjorden og kommer tilbake på den andre siden av fjorden.

I dette cruiset får du innsyn i Norges kultur og passerer de mest historiske opplevelsene i Oslofjorden.

Underholdning

For å gjøre dine opplevelser i Oslo komplett, har vi i Trollcruise gode avtaler med DJs, band og trubadurer. Dermed kan du bestille den perfekte underholdningen for din reise. Musikk på båten skaper god stemning og ikke minst danseglede på dekk.

Vi står for god stemning 

Utvalget av underholdning inkluderer blant annet Trubadur Doffe som er en trubadur med mange års erfaring med live musikk, og flere hundre spillejobber i ryggsekken.

Trubadur Doffe har spilt på alt i fra pubkvelder til bryllup. Han underholder på visekvelder, firmafester, events, afterski, allsangaften, musikk-quiz og andre musikalske arrangementer over hele landet.

Hos oss kan du arrangere tidenes sommerfest, enten det er en fest med jobben eller festligheter med venner og familie. 

Ser du etter opplevelser i Oslo som virkelig gjør inntrykk?

Kontakt oss i Trollcruise, så hjelper vi deg med å planlegge en minnerik dag på sjøen. Gjennom en båttur med Trollcruise får du en firmatur, julebord, et selskapslokale og en festaften litt utenom det vanlige.

Hvorfor oppleve båtcruise i Oslofjorden? 

Oslo er hovedstaden i Norge og en populær turistdestinasjon. Byen har mye å tilby, fra historiske bygninger til vakre parker og museer.

Ett av de viktigste stedene å besøke i Oslo er Akershus slott og festning. Festningen ble bygget på 1200-tallet og har vært viktig for Norges historie. Dette er én av vedlig mange turistattraksjoner du kan se på båttur med Trollcruise. 

Gjør mest mulig ut av besøket ditt

Et fjordcruise gir deg mulighet til å se byen fra sjøen, og du kan se mange av Oslos attraksjoner fra en litt annen vinkel. Du kan også besøke småbyer langs fjorden, og nyte den vakre naturen.

Alt i alt, Oslo har mye å tilby. Det er verdt å besøke både Akershus Festning, Vigelandsparken, Munch-museet, Kon-Tiki museet og det å ta et cruise i Oslofjorden for å få mest mulig ut av besøket ditt i Oslo.

Har du noen spørsmål? Kontakt oss!

For å komme i kontakt med oss kan du sende en e-post: booking@trollcruise.no eller ringe oss på +47 23 35 55 10. Du kan også finne på når vi ligger på kaia i: Akershusstranden 11, skur 33, 0152 Oslo, Norge.