Opplevelser Oslo

Trollcruise skaper en av de mest populære opplever i Oslo, nemlig de sjøsatte. Her får du sett Oslo fra sin beste side og oppleve de beste severdigheter langs fjorden til Norges største by.

   

Ting å gjøre i Oslo

På flere av turene våre får du se byen fra forskjellige sider. Vi seiler blant annet forbi Operahuset, Akershus festning, Aker brygge, Kon Tiki, Munch museet, Stave kirke og strender langs Oslofjorden på en og samme tur.

Båtopplevelser i Oslofjorden 

Trollcruise skaper båtopplevelser på Oslofjorden. Dra på en uforglemmelig cruisetur og opplev Oslos mest populære steder. Kanskje turen i tillegg gir inspirasjon og tips til hva du kan gjøre av sightseeing i Oslo på nærmere hold.

Les mer: Gjennom oss kan du leie båter med fullt mannskap og servering. 

Oslofjord Sightseeing

Vi viser frem byen under en idyllisk safari på båt hvor du får se Norges hovedstad og dens attraksjoner fra sitt vakreste.

Etter en fantastisk tur på 2 timer gjør vi gjør et stopp. Vi lar vi passasjerene velge om de ønsker å gå av på Bygdøy, kaien ligger like ved Fram museum, Norsk Sjøfartsmuseum og Kon-Tiki museet. Ved avstigning skjer returen til byen på passasjerens egen regning. 

Vakre og historiske attraksjoner

Når du seiler fra Rådhusbrygga 4 i Oslo har du flott utsikt til byens strandlinje, med imponerende arkitektur og historiske steder: Akershus festning, operahuset og Munchmuseet. Du vil seile forbi Hoveøya med kanoner som peker over fjorden og Bygdøy med det ikoniske Frammuseet. Du ser også Oslofjordens idylliske øyer, mange holmer og viker og Dyna Fyr, et pittoresk fyr. 

Komfort ombord

Når du er på cruiset vil du se hvordan åsene omgir Oslo. Båten er designet for å gi en best mulig sightseeingopplevelse med panoramautsikt. Utvendig dekk er romslig og lett å gå. Om bord har vi en servering av lett mat, snacks og varm og kald drikke. 

Om bord kan du lytte til kommentarer fra en guide for å lære om Oslo og naturen og landskapet som omgir det, dets historie og geografi. På båten har vi selvfølgelig et inneklimasystem spesialisert for å skape den ideelle temperaturen for din komfort.

Vi skreddersyr ditt event

I tillegg til dette har vi selvsagt sightseeing i andre former, vi skreddersyr opplegget etter deres ønsker. Vi tilbyr både firmafester, andre private arrangement, dagsturer ut i fjorden og fjordcruise med underholdning. Her er det bare å velge det som passer ditt event best! 

Firmafest

Vi tilbyr opplevelser i Oslo for de fleste anledninger. Vår største kundegruppe er små og bedrifter, samt offentlig sektor. Hver bedrift har sine personlige ønsker for arrangementet og vi tilrettelegger for at alle skal få sine ønsker og behov oppfylt.

Alle kunder er like viktige for oss. Vi vet hvor viktig et slikt arrangement og aktiviteter er for våre kunder. En firmafest kan være alt fra kick-off, sommerfest eller bare en hyggelig begivenhet sammen for de ansatte.

Uansett hvilket arrangement du bestiller, er målet vårt at du trives på turen og går av båten med et smil om munnen.

Våre båter kan leies både for dagsturer eller for en kveld. Du velger selv om du ønsker underholdning inkludert i pakken. Maten velger dere ut fra vår store meny. Det blir også servert drikke ombord på båten, og på de mindre båtene blir maten servert ved bordene.

Vi ønsker å tilby en mer innholdsrik firmafest for deg og dine kolleger, slik at dere kan bli bedre kjent med hverandre. Gjør dere klar til en spennende opplevelse dere sent vil glemme.

Private arrangementer

Vi tilbyr selvsagt også opplevelser i Oslo til private arrangementer for venner og familie. Våre opplevelser i Oslo gjør det lille ekstra til du og dine. Vi har et stort utvalg av ferdigpakker dere kan velge i mellom.

Hva med en storslagen og magisk bursdag for barn om bord på en av våre seilskuter? Du kan også invitere til en helt annerledes konfirmasjon. På seilskutene våre nyter du underholdning og god mat og drikke, med magiske omgivelser som ekstra bonus.

Trollcruise har tre seilbåter og tre fjordbåter som kan ta meg seg grupper på 10 – 350 gjester. Skal du arrangere et større arrangement har vi mange båter du kan velge i. Båtene våre er spesialbygget for festlige lag, og en liten fjordbåt gir deg også en helt spesiell opplevelse.

Dere får båten for dere selv, og kan velge å leie den for en hel dag eller for en kveld. Vi har egne pakker for de store dagene med priser fra 500 kroner per person, inkludert båtutleie og servering av mat. Ombord på båten er det også mulig å betale med kort.

Uansett arrangement hjelper vi deg med å skape unike og morsomme opplevelser i Oslo sentrum for deg og dine.

Les mer: Ser du etter et selskapslokale til firmafest eller barnebursdag?

Dagsturer

Sommeren 2017 lanserte vi i Trollcruise nye opplevelser i Oslo med felles lunsjcruise og badeturer på sommeren. Slik kan enda flere privatpersoner oppleve Oslofjorden og livet om sommeren fra den fantastiske sjøsiden.

På disse turene slipper du masse planlegging og trenger bare å møte opp ved båten rett før avgang. Det er også mulig å bestille billetter på forhånd via vårt kontaktskjema på nett.

Disse turene er væravhengige og foregår hovedsakelig på dagtid og i helger. Du finner datoer og tider på hjemmesiden vår og på nett.

​​Oslo er på sitt vakreste fra Oslofjorden, omringet av grønne åser, blått vann og fargerikt øyliv. Bli med på en av våre seilskuter eller el-båter, og opplev fjorden med god mat og drikke.

På turen Fjordcruise med middag kan du se byen lyse opp om kvelden, mens du seiler mot Oslo på et unikt seilskip. Cruiset går fra Rådhusbrygge 2 i Oslo sentrum. Vi seiler ut på den ene siden av fjorden og kommer tilbake på den andre siden av fjorden.

I dette cruiset får du innsyn i Norges kultur og passerer de mest historiske opplevelsene i Oslofjorden.

Underholdning

For å gjøre dine opplevelser i Oslo komplett, har vi i Trollcruise gode avtaler med DJs, band og trubadurer. Dermed kan du bestille den perfekte underholdningen for din reise. Musikk på båten skaper god stemning og ikke minst danseglede på dekk.

Utvalget av underholdning inkluderer blant annet Trubadur Doffe som er en trubadur med mange års erfaring med live musikk, og flere hundre spillejobber i ryggsekken.

Trubadur Doffe har spilt på alt i fra pubkvelder til bryllup. Han underholder på visekvelder, firmafester, events, afterski, allsangaften, musikk-quiz og andre musikalske arrangementer over hele landet.

Hos oss kan du arrangere tidenes sommerfest, enten det er en fest med jobben eller festligheter med venner og familie. 

Ser du etter opplevelser i Oslo som virkelig gjør inntrykk?

Kontakt oss i Trollcruise, så hjelper vi deg med å planlegge en minnerik dag på sjøen. Gjennom en båttur med Trollcruise får du en firmatur, julebord, et selskapslokale og en festaften litt utenom det vanlige.

Har du noen spørsmål? Kontakt oss!

For å komme i kontakt med oss kan du sende en e-post: booking@trollcruise.no eller ringe oss på +47 23 35 55 10. Du kan også finne på når vi ligger på kaia i: Akershusstranden 11, skur 33, 0152 Oslo, Norge.