Utleie av høytalere

Leie lyd? Vi leier ut lyd til våre båter og til private arrangement.

1 x partybox kr 2000,-

2 PA høytaler med kabler kr 2700,-

2 x partybox* kr 2700,-

*Mest populær

Depositum 5000kr pr. høytaler

Vi har 2 JBL EON 615 PA system høytalere med XLR-kabler og 3 JBL PartyBox 310 trådløse høyttaler som kan seriekobles.

Med JBL PartyBox 310 trådløs høyttaler kan du ha festen akkurat hvor du vil. Inviter vennene dine på en morsom karaokekveld, en tur i parken for å feste under stjernene eller ta med deg høyttaleren til bassengkanten eller på telttur. Denne høyttaleren har kraftig JBL Pro Sound med den velkjente kvaliteten og flere morsomme funksjoner, som lysshow for skikkelig feststemning, karaokemodus, enkel trådløs kontroll og muligheten til å synkronisere flere kompatible høyttalere for enda større lyd.

Lysshow
PartyBox 310 kommer med et lysshow som beveger seg til musikken. Høyttaleren er enkel å kontrollere selv i mørket takket være den innebygde bakgrunnsbelysningen som aktiveres i mørket.

Karaoke
Vis frem ditt musikalske talent til vennene dine og spill originalmusikken med doble mikrofon- og gitarinnganger. Koble til mikrofonene og den elektriske gitaren gjennom separate kontakter og la publikum høre dine egne sanger eller cover. Den innebygde vokalinnstillingen gjør at stemmen din høres fantastisk ut, slik at du blir kveldens store stjerne.

Lytt til din favorittmusikk
Du kan enkelt koble til datamaskin, nettbrett, smarttelefon eller iPod med høyttalerens Bluetooth-funksjon for å spille musikk trådløst. Du kan også koble til en USB-pinne med dine forhåndsvalgte spillelister slik at du kan feste uten å holde øye med musikken.

Enda kraftigere lyd!
Kombiner to PartyBox 310 trådløst via True Wireless Stereo med Bluetooth, eller bruk en AUX-kabel til å fysisk koble dem sammen.